keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Villa Sisu: poikien wc

Meillä on kodissamme kaksi wc:tä ja rakennusvaiheessa työnimiksi pienemmälle ja isommalle wc:lle muodostuivat "tyttöjen ja poikien-wc:t". Sovittiin, että Jarno saa valita matskua poikien vessaan ja Sini tyttöjen.. Se meni kyllä sitten melkein toistepäin, mutta työnimet säilyivät:)

Poikien wc:n suunnittelu lähti liikkeelle siitä, että vessaan tulisi musta pönttö, eikä ollenkaan valkoista. Musta wc-pönttö löytyi Bauhausin valikoimasta. Tosin kansi piti ostaa erikseen, kun pöntön mukana tullut oli niin kökkö. Bauhausista hankittiin myös malja-allas, jonka löytämisessä meillä oli työ ja tuska. Allaskaluste on Puustellista ja kiiltävät kromiset vetimet, sekä reunalista käy yks yhteen upean Oraksen Il bagno Alessi dot -hanan kanssa.

Poikien wc kuuluu vielä saunaosastoon, joten lattia ja katto ovat samaa materiaalia kuin muissakin huoneissa. Supi Arctic saunasuojalla käsitelty kuusipaneelikatto ja metallinhohtoinen lattialaatta. Kaakelikeskukselta tuli poikien vessaan myös seinälaatta. Tähän laattaan päädyttiin, kun etsittiin laattaa seuraksi superhienolle pääkallotapettille. Black Skulls -tapetti tapettikauppa.netin valikoimasta oli ehdoton hankinta kotiimme. Emme hankkiessamme rullaa, vielä tienneet mihin huoneeseen tapetti tulisi, mutta se päätyi sitten poikien vessaan. Ja sopii sinne sairaan hyvin!

Valaistus on Philipsin kattoon upotettavat Zadora led-valot ja väriltään taas sen kylmähköt 4000k. Tässä vessassa ollaan päädytty aika pieneen säilytystilaan ja suht hämyiseen valaistukseen. Haluttiin, että vessa sopii saunaosaston tunnelmaan ja siitä onnistuttiin.

Viimesilauksen huone sai vanhasta kodistamme muuttaneesta koristeellisesta peilistä ja mustista pyyhekoukuista. Vielä, kun löydämme mustan wc-paperitelineen niin olemme erittäin tyytyväisiä.


Materiaalit:

Pääkallotapetti, www.tapettikauppa.net

Kaluste, Puustelli

Malja-allas,
Pönttö,
Pyyhekoukut, Bauhaus

Kattopaneelit
Puulistat, Hyvinkään puutavara

Maalit, Tikkurila

Laatat, Kaakelikeskus

Hana, Oras

Valaistus, Philips

Peili, muutti vanhasta asunnosta(ehkä Jyskin)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti