lauantai 18. toukokuuta 2013

Villa Sisu: pesuhuone

Pesuhuoneeseen haluttiin kaksi suihkua, sekä pyyhekuivain ja nehän sieltä löytyvät. Saunaosaston toiseksi viimeinen huone on pesuhuone, josta on kulku saunaan ja kodinhoitohuoneeseen. Tiloja yhdistää samasta materiaalista tehdyt katto ja lattia.

Katossa on Tikkurilan Supi Arctic Kemillä käsiteltyä kuusipaneelia. 50/50 vedellä ohennettu saunasuoja on sudittu kuusipaneelin pintaan kaksi kertaa ja tulos on metallinhohtoinen, sekä tumma. Katosta löytyy myös Philipsin upotetut Turnround 4000k led-valaisimet.

Lattia on Kaakelikeskuksen hopeanhohtoinen Dot metal silver- laatta. Talon kaikki laatat on Kaakelikeskuksen valikoimasta ja olemme todella tyytyväisiä valintoihimme. Suihkujen takana on upea peilimosaiikkilaatta Inter malla reflections, joka ehdottomasti seisauttaa ihailemaan seinää. Suihkut meille tulivat Orakselta. Suuret ja näyttävät Cubista sadevesisuihkut mosaiikin yläreunalla, sekä lisänä Hydra-käsisuihkut, joissa on hierontaominaisuus. Suihkujen välistä löytyy valaistu syvennys shampoopulloille. Lasihyllyt syvennykseen tulivat Lasi Taposelta ja led-valo enerlightilta. Muualla pesuhuoneen seinillä on 30 x 60 inter oxide dark black- laatta, joka on myös tumma ja metallinhohtoinen, ehkä hieman öljyisen näköinen. Kokonaisuuden kruunaa alumiiniset kulmikkaat laattalistat.

Suihkuja vastakkaiselta seinustalta löytyy kapea ikkuna, jossa on tummat tummat komposiittikarmit. Ikkunan alapuolella on samanlevyinen 120cm leveä Rej Designin Largo- pyyhekuivain. Kuivain on liitetty vesikiertoiseen lattialämmitykseemme ja tulee varmasti olemaan aktiivisessa käytössä.

Pesuhuoneesta suihkujen alla on mittatilaustyönä Tecwaterilta tilattu rosterinen ritilä, jolle tehtiin jo lattiavaluun syvennys. Aluksi mietimme suihkujen alle mustaksi käsiteltyä puuritilää, mutta metallinen tuntui käytännöllisemmältä(jos ritilä suihkujen alla nyt käytännöllinen voi olla), sekä teemaamme sopivammalta. Metalli ja kivi ovat selkeästi kantava teema kautta sisutuksen. Metal and rock, kuinkas muutenkaan \,,/

Pesuhuoneen materiaalit:

Laatat, Kaakelikeskus

Suihkut, Oras

Pyyhekuivain, Rej Design

Kattovalot, Philips

Shmapoohyllyn lasit, Lasi Taponen

Shmapoohyllyn valo, Enerlight

Suihkuritilä, Tecwater

Kattopaneelit, Hyvinkään Puutavara

Kattopaanelien saunasuoja, Tikkurila

Lasiovet, Hietakari Yhtymä oy

Laattalistat, K-Rauta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti