perjantai 10. toukokuuta 2013

Sisältä viittä vaille valmista

Nyt alkaa sisätilat näyttämään aika buenolta! Tämän viikon tiistaina oli median ennakkoretki Hyvinkään Asuntomessualueelle ja meidänkin kotiimme saapui paljon porukkaa ihmettelemään.

Siitä voi tsekata Jämerän tiedotteen lehdistöpäivään Sisussa.

Olimme itse paikanpäällä kertomassa tulevasta kodistamme ja valinnoistamme. Päivän ehdoton kohokohta oli, kun Jarno pääsi soittamaan pikkupojasta fanittamansa Amorphis-yhtyeen kitaristin Esa Holopaisen kanssa My Kanteleen. Emäntä herkistyi niin, että joutui tirauttamaan pari kyyneltäkin.


Jarnon ja Esan akkariesitys

Mediahässäkkäpäivä oli suht uuvuttava, mutta kotimme sai paljon hyvää palautetta ja vähintäänkin Erikoispuu Parkkisen meille suunnittelema sauna sai ansaitsemansa huomion. Muutamaan nettiartikkeliin oli päätynyt kirjoitusvirheitä nimistä sekä asukeista. Liekö ollut toimittajillakin aika kiireinen päivä, kun oli faktat hakusessa. Mutta hauska oli kuulla, että meidän lisäksemme muutkin innostuivat tekemistämme valinnoista. Koska omasta mielestämme kotimmehan on täydellinen!

Painoimme pitkää päivää, jotta saatiin koti edustuskuntoon tiistaiksi ja sitä se sitten olikin. Tässä hieman maistiaisia sisällöstä, mutta laitetaan sisätiloista huonekohtaiset esittelyt vielä blogiin, kunhan saadaan kaikki kuvattua ja kiillotettua viimosen päälle. Jämerän Sirpa Lehikoinen huolehtii messujen aikaisesta sisustuksesta ja hän saakin alkaa kotiamme nyt valmistelemaan messuille. Seuraavaksi myö siirrymme pihatöihin.

Aula

olohuone - perällä Sinin seinämaalaus (ja Genelecit:)

Puustelli keittiö ja upea laattalattia


Jarno ja studiohuoneen printatut Ecophonin akustolevyt paikoillaan

Saunaruno meitin Hiidenpesässä

Villa Sisun sauna on Erikoispuu Parkkisen käsialaa

Kodinhoitohuone Marshall jääkaappeineen ja kultamosaiikkeineen


4 kommenttia:

  1. Hei, rakennamme pohjois-Pohjanmaalle hirsitaloa joka on ulkoa tyyliltään perinteistä ja modernia sisältä eli täysin erilaista pakettia mutta teidän työ/koti on kyllä inspiroinut meikäläistä hurjasti! Wau! Näin kotiinne eka messuilla ja sitten löysin myös tämän bloginne! Utelias Eetu kysyisi mistä on eteisen ja aulan valot? Mageet!

    VastaaPoista
  2. Terve, tässä postauksessa kuvissa näkyvät aulan ja keittiön valaisimet on Philipsin plymouth -sarjaa. Erittäin toimivat ja tosiaan tyylikkäätkin. Tsemppiä raksailuun!

    VastaaPoista
  3. All, right! Kiitoksia! Ajattelin itse niitä kodinhoitohuoneeseen. :-) Entäpä sitten ne eteisen riippuvalaisimet? Ensimmäisenä meni katse niihin kun astui sisään ja sitten tietenkin emännän upeaan taideteokseen! Teetkö/Tekeekö hän tilaustöitä? -Maarit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eteisessä olivat Slampin morgana -valaisimet. Ne olivat upeat, mutta eivät valitettävästi jääneet meille, vaan olivat osa messuaikaista sisustusta. Mutta upeat ne olivat kyllä! Emäntä tekee kyllä teoksia tilauksestakin, siitä voi olla sähköpostitse yhteyksissä villasisu@gmail.com

      Poista