perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vesi virtaa, kalusteet miltei paikoillaan

Pääsiäisen jälkeen saapuneeseen Puustellin pakettiin kuului asennus. Asentaja, Tomppa, on viime viikon paiskinut töitä ja nyt alkaa näyttää siltä, että ois sähkäriä vaille valmista. Aivan mahtavaa! materiaalit on juuri niin hienoja kuin oltiin kuviteltu.

Tyttöjen vessasta tuli ihana! Valkoinen koko wc:n pituinen alakaapisto ja tuplapeilikaapisto, jossa myös paljon säilytystilaa. Kokonaisuudet kruunaa Oraksen hana ja kromiset vetimet.

tyttöjen wc:n il bagno Alessi dot by one hana Orakselta

Täydellinen keittiö on myös.. no täydellinen:) Musta vaakaharjattu mäntyovi ja valkoiset solid-tasot ovat ihana yhdistelmä. Lisänä alumiinikarmiset savulasikaapit ja alumiinilaminaatti sokkelit. Sekä tietenkin teräksenväriset kodinkoneet. Kodinkoneet ovat AEG:n, lukuunottamatta Lapetekin liesikupua ja Festivon viinikylmiötä. Sellainenkin. Mitähän laatuviiniä me sinne laitetaan:D

Sisun puustelli keittiö
sisun keittiö

Meillä on siis myös juokseva vesi ja hanat paikoillaan nyt. Kosanit kävivät asentamassa hanat kalusteisiin heti, kun oli tilaisuus. Saimmepa myös toiseen vessaan pöntön. Johan tuota tontin reunaa on merkkailtukin...

poikien musta wc-pönttö

Hieman mieltä painaa stressi valmistumisesta, budjetista, aikataulusta ja tulevasta vierasryntäyksestä. Kaikki on kuitenkin valmiimpaa kuin ikinä ja siitä voimme olla tyytyväisiä. Paljon on vielä tehtävää, monta asiaa pitää saada kuntoon ja messutkin täytyy vielä odotella ennen kuin tähän mökkiin päästään muuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti