sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Deadline hiipii selän taakse

Lumet sulaa vauhdilla ja pitäisi päästä jo kohta ulos hommiin! Sisällä on vielä hieman puuhaa, mutta rytinällä valmistuu.. Sähkärikin kävi tekemässä alaslaskuihin sähköt, joten päästiin tekemään pesuhuoneeseen ja vessoihin katot.

Tyttöjen vessaan tulee leveät raakalautapaneelit, jotka on pohjamaalattu valkoiseksi ja itse käsiteltiin kertaalleen tikkurilan hopeisella taikalasyyrilla. Lopputulos on rouhea, mutta elegantti ja tuo valoisuutta muuten tummaan tilaan.

tyttöjen wc-paneelit
Kodinhoitohuoneessa on pientä säätöä, koska koko huoneen tähti, marshall jääkaappi, ei istu paikalleen niin kuin pitäisi. Katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Sauna on nyt paneloitu kokonaan ja Aino-kiuas saapui perjantaina. Kiuaskivet meille tulee Sauna-Euroxilta. Ne kun saadaan kiukaaseen ja kiuas sähkön päähän niin täytyy varmaan suorittaa testisaunominen.. Katsotaan kerkeääkö lauteet siiheksi paikoilleen:)

Myös makuuhuone 2 on nyt maalattu ja laminoitu. Huoneeseen tuli Tikkurilan taika sävytettyä hopeamaalia perusvalkoisen lisäksi. Hopea maalattiin pikkutelalla epätasaisesti, jotta pinnasta saatiin elävä. Huoneen koko kasvoi silmissä, kun saatiin maalit pintaan ja lattia paikoilleen.

mh2
Kun maaleista ja maalaamisesta nyt on päästy puhumaan niin kerrottakoon, että päämakuuhuoneen väliseinä on kuvataiteilevan Sinin käsialaa. Se on toteutettu Tikkurilan Sävytetyllä Tunto hienolla ja taika hopealasyyrillä. Pintaan on telattu tummaa tuntomaalia isolla telalla hellästi ja hieman lasyyria tuntomaalin kuivuttua. Muoto ja pinta sai elävän kuvion, jota tullaan korostamaan valaisulla. Sinin taidetta on myös olohuoneessa, jossa peräseinän valtaa suuri maisemamaalaus. Myös tämä setti on tehty perusseinämaaleilla, Tikkurilan Jokerilla ja taikalla. Maalauksessa on musta-aurinko ja mäntymetsikköä, jollaista näkyy myös maalauksen viereisistä ikkunoista.

mh1
olkkarin seinämaalaus
Tällaista meillä tällä hetkellä, seuraavaksi kai pitäisi saada ylimääräiset rojut pois nurkista, maalata viimeiset pinnat ja sitten vielä se studio! Oma deadlinemme on tämän kuun aikana saada sisätilat valmiiksi ja painua sitten pihalle kevätaurinkoon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti