maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ihanasti etenee

Pääsiäinen lusittu, saimme hirmuisesti aikaan! Ihan älyttömän mageita pintoja, mistähän sitä aloittaisi kertomaan.. Ensimmäinen urakka oli olohuoneen saumaus Weberin mustalla. Siinä riitti hommaa pariksi päiväksi ja olemme erittäin onnellisia, että se homma on nyt pulkassa. Saumaus puuttuu enää tyttöjen wc:stä ja poikien wc:n lattia täytyy korjata, kun sitä alettiin saumaamaan liian väsyneenä niin ei tullut hyvä. Sen sijaan poikien vessan pääkallotapetti on aivan mieletön ja erittäin hyvä! Kiitoksia vaan korttelinaapureille, jotka lainasivat tapettiliimaa, joka meiltä loppui kesken ja meinasi viimeinen vuota jäädä repsottamaan. Myös tyttöjen vessasta tuli upea. Hulppea kuviolaatta kiertää seinältä lattian kautta seinälle.

tapettikauppa-net:in pääkallotapetti

poikien wc

kaakelikeskuksen valentino-laatta

tyttöjen vessa


Lattiat saatiin paikalleen päämakkariin ja vaatehuoneeseen. Sen valinnassa meinasi jo tulla itku monta kertaa, mutta sitten maitokaupasta löytyi unelmalaminaatti! Olisiko voinut kuvitella, että tähän projektiin löytyy lattiamatsku Prismasta. Ja toimitusaika vaivaisen yhden päivän, kun heillä ei ollut tavaraa hyllyssä. Laminaatiksi tarkan kahden ihmisen raadissamme valikoitui harmaa mäntylankku, jossa on viisteet pitkillä sivuilla.

päämakkari

vaatehuone


Kolmatta kertaa maalattu päämakuuhuone, pari kertaa maalattu kodinhoitohuone, keittiö ja aula ovat nyt niin valkoisia, kuin valkoinen voi olla. Tikkurilan Novaplast 7 maalilla on vedelty kaikki kotimme valkoiset pinnat. Puhdas valkoinen sopii hyvin komposiittikarmien seuraksi ja jylhään kivitalo miljööseen. Kodinhoitohuoneeseen tulee valkoisen lisäksi pintaan Tikkurilan hopeinen Taika stardust, ihan sairaan hieno! Jotenkin ujo mutta samalla niin kaunis. Valoilla täytyy ehdottomasti saada tämä pieni pilke esiin.

taika stardust


Keittiön välitila saatiin myös tapetoitua. Välitilan tapetti on hopeinen "käärmeennahka". Alunperin välitilaan suunniteltiin jotain ihan muuta, mutta tämän tapetin tultua vastaan oli valinta aika selvä. Tapettia ja lasi päälle, sillä saadaan isoon välitilaan tarvitsemaansa räyhäkkyyttä.

keittiön välitila

kärmes rtv:ltä


Saunaosastolla on myös alkanut panelointi. Kukin vuorollaan on maalaillut kuusipaneeleita 50/50 laimennetulla vesi-Supi arctic Kemi seoksella. Pari kertaa tätä pintaan ja tulos on upea! Hieman metallisen hohtoiset paneelit ovat aivan nappivalinta! Heikki ja Touko naputtelevat paneelit kodinhoitohuoneeseen ja saunan kattoon ja mageata on. Saunaan laitettiin kattoon samalla Cariitin 23 kuidun led-kuituvalaistus. Tähtitaivas onnistui mielettömän hyvin ja näyttää upealta tummassa paneelikatossa.

khh:n katto paneloituna


Supi arctic Kemi

saunan katto paneloituna, valot kiinni
saunan katto ja led-kuidut päällä


Tällainen ihana pääsiäinen meillä oli! Niin paljon taas uusia pintoja ja hyviä valintoja on tullut tehtyä, että ei voida kuin ihmetellä kuinka ollaan onnistuttu. Meinasi hieman ennen pääsiäistä puskea stressiä siitä kuinka saadaan kaikki valmiiksi. Kiitoksia vaan kaikille pääsiäistä meitin kanssa viettäneille. Voimme hyvillä mielin todeta, että vakuuttavan näköistä valmista pintaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti