lauantai 2. maaliskuuta 2013

Saunaosaston laatat

Laatoitukset alkanut saunasiivessä. Ihanaa, upeaa, mahtavaa! Weberin laastit, Kaakelikeskuksen laatat ja Embassy of Silencen biisintekijä kitaristi Tero laatoittamassa niin eihän jälki voi olla muuta kuin huikeaa! Kylppärin kasaamiseen on mennyt tovi, koska meillä on suht vaativat laatat ja eriskummalliset ratkaisut. Ollaan myös kahteen otteeseen haettu lisää laattaa, kun oli laskettu päin pehvaa määrät. Mutta hiljaa hyvä tulee. Tai oikeastaan paras.

Kuten jo tuossa aikaisemmin kehaistiin niin kyllä meidän laattavalinnat on vaan upeita! Ja kyllä niitä laattoja pähkäiltiinkin, kiitoksia vaan Kirsi Satosalmelle, joka jaksoi olla apuna, kun halusimme yhä uudestaan ja uudestaan nähdä erilaisia laattoja. Ihanaa tässä projektissa on se, kun saa itse valita kotiinsa kaiken aivan alusta lähtien. Laattavalintamme ovat todella rohkeita ja meidän näköisiämme. Seinille ladottuna laatat saavat vaatimansa huomion ja ovat ehdottoman näyttäviä. Suorastaan häikäiseviä, kirjaimellisesti. Saunasiiven laatat Jarno kävi hakemassa Kaakelikeskukselta viime viikolla ja niitä on nyt pyöritetty ja ihasteltu. Luvassa on täyteläisen tummanpuhuva kokonaisuus mausteena metallinhohtoa, mosaiikkia, peiliä, glitteriä jne.

 Tässä saunaosaston setti, kaikki laatat meille siis Kaakelikeskukselta.

Saunaosaston lattia on kauttaaltaan samaa laattaa 10cm x 10cm Dot Metallic Silver

Dot Metalic Silver


Pesuhuoneen seinillä on kahta eri laattaa. Suurempi laatta 30cm x 60cm Inter Oxide Dark Black
ja pienempi 30cm x 30cm peilimosaiikki Inter Malla Reflections, jonka paikoilleen saaminen on ollut aikamoista näpertelyä.

Inter Malla Reflections
Inter Oxide Dark Black


Kodinhoitohuoneen välitilaan tulee Ez Metal Oxido, joka on upea kuparin/kullahohtoinen pikkumosaiikki. Tämä suht överi ja ökylaatta valittiin kodinhoitohuoneen teeman mukaan, jota valoitetaan kansalle myöhemmin, kun saadaan postia Torontosta:)

Ez Metal Oxido

Poikien vessaan seinälaataksi valittiin jo aiemmin mainitun pääkallotapetin seuraksi tapetin sävyyn sopiva hopeanharmaa 10cm x 10cm laatta Del Metalica Taco Metalica.

Del metalica taco metalica




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti