tiistai 19. maaliskuuta 2013

Olkkarin lattialaatta

Viikonlopun saldo, paljon työtä ja painavaa laattaa. Ah, niin raskasta ja palkitsevaa. Oleskelutilaan ja siitä jatkuviin auloihin valitsimme Kaakelikeskuksen Ape Star City rect 60 x 60 laatan. Laatikkoon tätä laattaa mahtuu naurettavat kolme kappaletta ja paksu laatta painaa helkkaristi, mutta on aivan älyttömän hieno! Tämä "musta" laatta on auringonvalossa kaikkea muuta kuin musta. Se heijastaa isoista ikkunoista tulvivaa valoa ja siirtää sen väreineen sisälle taloon. Laatta on kaunis ja vivahteikas!

Laattajaot menevät kivasti kohdilleen, eikä pieniä soiroja jää mihinkään. Myös Jukan betonilattioiden tekemä lattiavalu on sen verran hyvin tehty, että suurempia ongelmia ei laatoitettaessa ole tullut. Terolla(sillä Embassy of Silencen biisintekijällä;) on laatoituksessa aikamoinen homma ja koitetaan auttaa häntä parhaamme mukaan. Jo laattojen siirtely ja leikkaaminen käyvät työstä ja helpottavat häntä. Myös saumaus näyttäisi onnistuvan ja ensikertalaiseksi Sini teki aulassa oikein hyvää jälkeä.

Koti alkaa pikkuhiljaa tuntua omalta, vaikka välillä ihmettelemmekin, että kuinka me nyt tällaiseen projektiin ajauduttiin. Asuntomessurakentajat Sini ja Jarno. On siinä pureskelemista, kun haaveet omasta tontista ja talosta on muuttunut todeksi ja Villa Sisu valmistuu. Varsinainen lukaalihan tästä talosta tulee, eikä alunperin näin hulppeasta osattu edes haaveilla. Mutta samalla talosta tulee myös koti. Olkkarin lattia on jo testimakoiltu, aurinkoiselta patiolta seurattu korppien lentoa ja etupihalla ihasteltu revontulet. Pieniä iloja raksailun ohella.


Eka laatta, siitä se lähti
Ensimmäinen rivi linjassa

Aula laatoitettu


1.laatotuspäivän tulos

Pitkät linjat tehty

Jarno laittaa primeria edeltä ja Tero pistää laattaa perässä

Olkkari miltee valmiina

Ape Star City - aivan ihana laatta, kuva ei anna oikeutta

2 kommenttia:

  1. Onneksi harrastuksena on asuntomessujen koluaminen niin pääsee livenäkin katsomaan tota ilmestystä :) Aina oon miettinyt et ketä näissä hulppeissa kodeissa asuu, nyt tiedän. Upea laatta!

    VastaaPoista
  2. Kyllä me messurakentajatkin ollaan ihan tavallisia ihmisiä:) Messuilla tosiaan pääsee livenä ihastelemaan tätä laattaa ja se onkin vielä upeampi luonnossa.

    VastaaPoista