torstai 28. helmikuuta 2013

Villa Sisu - Jämerä Sisu

Kappas vaan, ensimmäinen lehtijuttu löytyi Plaza:sta 1/2013 s.67. Talomme on näköjään päätynyt Jämerän "uutuusmalliksi". Samoin Jämerän sivuilta voi nyt bongata Sisu talomallin materiaalitoimituksena tai vesikattovalmiina.

Hauskaa, mutta samalla hämmentävää. Talo suunniteltiin kodiksi meille ja nyt sen voi sitten tilata kuka vaan. Miltei itse piirretty pohja on ollut niin hyvä, että siitä on tehty osa mallistoa. Tästä tuli varmasti arkkitehtimme Anne Fagerholminkin mielestä aikamoinen hitti! Me tiesimme mitä haluamme ja sitä tilattiin. Jopa akvaariollemme mittojen mukaan suunniteltu aukko näkyy pohjapiirroksessa ja Sisu nimikin on säilynyt samana(moni paketin ostaja ei sitä varmasti tiedäkään mistä mallin nimi on tullut;).

Näköjään rakentaja.fi sivustolla on ollut Suuri taloäänestys käynnissä, jossa "meidän talo" on sijoittunut kolmanneksi. Imartelevaa:D

Tavallaan harmittaa, että "uniikki" talo, jonka eteen on raadettu hullun lailla, muuttuikin valmiiksi paketiksi. Mutta toisaalta voi todeta, että onhan se pohja viimeisen päälle fiilattu ja tuli aivan helvetin hyvä, niin mikä jottei. Eikä meitin talo siitä kulu, jos joku muukin moisen mökin rakentaa. Ja onhan meidän Villa Sisu älytön kokonaisuus sisutuksineen, eikä varmasti toista yhtä rockia ja rakasta tule vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti