tiistai 25. kesäkuuta 2013

Villa Sisun sisustus

Monille messuvieraille ja blogimme lukijoille on epäselvää mitä messusisustuksella ja -sisustajalla tarkoitetaan ja kuka talot messuille sisustaa. Meidän talomme eli Villa Sisun osalta sisustus tapahtui siten, että me valitsimme itse kaikki kiinteät pinnat ja kalusteet, joita kodissamme on. Studion suunnittelussa apuna oli Esa Holopainen ja sitä kautta huoneen seinille tuli Amorhiksen uuden levyn kansigrafiikkaa. Toki tavarantoimittajamme ovat olleet suurena apuna auttaessaan meitä löytämään meille sopivat ratkaisut!

Käytännössä teimme talon sisältä aivan valmiiksi ja sen jälkeen messusisustaja, Jämerän Sirpa Lehikoinen, astui kuvioihin. Eli messuaikaisen sohvan, tuolit, sisustuslamput jne. on valinnut Jämerän edustaja. Ainoastaan päämakuuhuoneen sisustuksessa on osittain käytetty meidän valintojamme. Messusisustus eli huonekalut lähtevät messujen jälkeen takaisin mistä tulivat ja sitten me pääsemme sisustamaan kotia itsellemme. Hieman hurjaa nähdä kotimme jonkun muun sisustamana, koska olemme olleet sisäpintojen valinnoissa niin ehdottomia omasta näkemyksestämme.

1 kommentti:

  1. Moi! Bloginpito näyttää loppuneen messujen alla, mutta olisiko mahdollista saada vielä "epilogi", miltä talossa nyt näyttää, omien kalusteiden kanssa?
    Talonne oli henkilökohtainen suosikkini messuilla, jossa lähes kaikki muu oli aika pliisua ja persoonatonta!

    VastaaPoista