torstai 13. kesäkuuta 2013

Rappaus ja kivetys paikoillaan

Rappaus ja Saneeraus K. Mannerin porukka sai rappauksen valmiiksi viime viikolla ja ollaan lätkittyä pihaa vauhdilla kasaan sen jälkeen. Rappauksessa käytettiin Weberin Md285 silcopinnoitetta. Tämä väri bongattiin, kun ajeltiin Hyvinkäällä ja ihastuttiin yhden talon väritykseen. Väriä käytiin asukkailta kyselemässä ja sävy löytyi. Nyt meillä on ihana harmaa rappaus pinnassa ja mustat ikkunakarmit, katto, sekä räystäät, että lamput tuovat mukavaa kontrastia vaaleaan taloon.

Talo vastapäiseltä tontilta




Kivetys on myös käynnissä ja valmistunee tänään. Lemminkäisen aliurakoitsija Kivifixi on kolme päivää laitellut kiviä paikoilleen ja erittäin ammattimaista touhua. Kivet on viimeisen päälle paikoillaan, eikä vähän sinne päin. Olemme tosi tyytyväisiä kivetykseen ja siihen, ettei itse lähdetty kokeilemaan onneamme tässä suht vaativassa kivetyksessa. Etupihalle tuli paksu suorakaiteen muotoinen Kulo -laatta ja takapihalle erikokoisia mustia kiviä sisältävä Milano -laatta. Koristeiksi mustaa noppakiveä. Hyvältä näyttää ja sopii todella hyvin rappauksen väriin!





Takapihan kaari

1 kommentti:

  1. Tulipa vierailtua tänään asunnossanne... Syvä rispect! :D Aivan mahtava luomus alusta loppuun!

    Pakko tulla käymään alueella jonkin ajan kuluttua kun meno on siellä normalisoitunut.. en siis sisälle tuppaudu, mutta näin ympäristöä ;)

    VastaaPoista