keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tasoitukset tehty

Rappaus ja Saaneraus K. Mannerin porukka on tehnyt ripeää ja hyvää jälkeä sisällä. Kaikki huoneet on nyt tasoitettu! Seuraavaksi sitten aletaan pohjamaalaushommiin, tämä ja katon pintamaalauksen tekee myös Mannerin porukka. 

Viikonloppuna lätkittiin ikkunapellit, jotka tilattiin riihipellistä, paikoilleen ja heti talo näyttää taas askeleen valmiimmalta. Jännä miten pienikin muutos vaikuttaa niin paljon kokonaiskuvaan. Myös suihkun alle tuleva ritilän paikka saatiin vihdoin valettua. Muutama sisävalu vielä puuttuu.

Perjantaina kaukolämpö kävi myös hitsailemassa lämmönyhteet paikoilleen ja tällä viikolla saadaan kaukolämpö päälle(toivottavasti huomenna). Sitten, kun lattioissa kiertää lämmin vesi, saamme lopunkin kosteuden rutistettua irti talosta.

On tavattu Jämerän, Kaakelikeskuksen ja Puustellin edustajia ja kaikkien heidän kanssa yhteistyö pelaa moitteettomasti. Vaikka olemmekin ensikertalaisia rakentajina, hyvin nopeasti huomasimme kuinka tärkeää on, että yhteistyötahot ovat alansa parhaimmistoa. Voimme olla todella onnellisia ja tyytyväisiä omiin valintoihimme ja siihen, että tähän projektiin on valikoitunut mukaan sellaisia tahoja, jotka todellakin osaavat hommansa ja ovat kiinnostuneita siitä mitä tekevät.

Olkkarissa tasoitteet pinnassa
Lämmönyhteet paikoillaan

Saunanikkunapellille tilaa

Ikkunapellit paikoillaan keittiössä

Ikkunapeltejä paikoilleen

Suihkun valu

Maisema takapihalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti