maanantai 5. marraskuuta 2012

Tiukka viikko takana

Viime viikko olikin sellainen härdelli, että oksat pois. Oman lisämausteen kiireen keskelle antoi luontoäiti, joka kovasti kehotteli vaihtamaan autoon nastat alle.

Noh... alkuviikko kului sähköjä vedellessä. Aikamoinen läjä putkea tuli teknisestä tilasta talon puolelle. Johdot tarkastettiin moneen kertaan, kunnes ei löytynyt lisättävää. Emme tee kattoon alaslaskua moneenkaan huoneeseen, joten sähköt oli saatava jemmaan jonnekin muualle. Näinpä yli puolet meitin sähköistä vedettiin lattian kautta. Siinä oli sovittelemista. Eikä ihan sopinutkaan ilman pientä muutosta. Suunniteltu 8cm lattiavalu muuttui 9cm valuksi. Senttiin mahtuu huomattavan paljon tavaraa.

Keskiviikkona raudoitettiin kämppä ja valettiin pari smyygiä. Suuret kiitokset jokapaikanhöylä Touko Kämäräiselle, joka oli apunamme yön pikkutunneille asti. Sellaista hommaa, että polvet ja hermot paukkuivat. Koko koti saatiin kuin saatiinkin raudotettua ennen torstaita, jolloin Kosani Oy:n veljekset kävivät vetämässä lattialämmitysputket paikoilleen. Nämä pojat osaavat kyllä hommansa, eikä siinä nokka kauaa tuhise! Meillä on siinä mielessä käynyt älytön säkä, että meidän kahden vasta-alkajan apuna taloa on ollut tekemässä oikeasti osaavia ihmisiä. Myös perjantain lattiavalu oli täyden kympin suoritus! Jukan betonilattioiden porukka kävi tekemässä meille lattian perjantaina. Lattia on täydellinen, luotisuora ja saumaton. Betoni tuli Jukan suosittelemalta Sälinkään Sementtivalimo Ky:ltä.












Lauantaina päästiinkin sitten viettämään harjakaisia;) Harmaat seinät saivat eloa, kun annettiin lapsille lupa piirrellä seinille ...josta aikuisetkin sitten innostuivat myöhemmin;)

1 kommentti:

  1. Huisia!
    Pääsisköhän sitä joskus käymään siel ihmettelemässä moista mökin alkua.
    Saamaton on ollut hän.
    Onnea nyt joka tappauksessa edistymisestä :)
    -KooPee

    VastaaPoista