keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pintoja ja päätöksiä

Tovi on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Ollaan väännetty ja käännetty tulevia pintamatskuja. Niin paljon valinnanvaraa ja upeita vaihtoehtoja on tullut vastaan. Kaikkea ei yhteen taloon kuitenkaan voi sovittaa, joten yritetään karsia osa pois ja pistää parhaat palat hankintaan. Nyt on menossa siis vinistely ja pohjamaalaus, joten kohta päästään tekemään näkyviä pintoja. Jännää!! :)

Koko talonrakennusprojekti tällä aikataululla tuli elämäämme suht varoittamatta. Meillä ei siis missään vaiheessa ollut selviä suunnitelmia siitä millainen talo sisältöineen tulisi olemaan, vaan olemme pikkuhiljaa löytäneet mieleistämme materiaalia kotiimme. Esimakuna tulevaan voimme ylpeänä esittää tapettikauppa.netistä meille saapuvan poikienvessan tapetin:

Black Sculls - tapetti

Sisälämpötila on nyt pysynyt parinkympin paremmalla puolella ja voi miten mukava onkin tassutella lämpimällä lattialla. Samalla, kun saatiin lattiaan lämmöt luovuimme olohuoneen kiukaasta. Linnatuli Oy kävi muuraamassa tilalle takan, jossa on myös leivinuuni. Tiiltä tähän möhkäleeseen saivat kulumaan 2,3 tonnia ja näyttävä tulikin!

Ensi viikolla saapuvaksi odotetaan Weberiltä kuormaa, joka sisältää laatoituksiin tarvittavat romppeet ja Kaskipuulta rakkautta ensi silmäyksellä, eli pääovemme, jonka on suunnitellut Ristomatti Ratia.

Weberiä ja Tikkurilaa

Keittiön yläosa ja katto vinistelty

Lammönvaihdin


Ikkunan edustat valettu

2,3t tiiltä

Linnatulen muurausprojekti

Leivinuuni ylhäältä
Takka pintoja vailla







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti